Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Χρόνια Πολλά Μπάλανταϊνς Κλουζό!









Σήμερα κατάφεραν να συνέλθουν οι Φανς..απο το 3ημερό Ξέφρενο πάρτυ γενεθλίων-μασκε-galla-toKnowAsBetterTheFans του Υπερνοσελίσιμου Κλούζο. Μουσικές από Underground μπάντες και Country επιφωνήματα, πολύ τσιπρο, bouze και αυτοσχέδια τραγούδια βασισμένα στις μεγάλες επιτυχίες των SHC.

Θέμα του Πάρτυ φυσικά THE SHC”……Στα αγοράκια εντύπωση έκανε ότι πολλοί προτίμησαν την Muppet Show αμφίεση του Scoop, ενώ για τα κορίτσια η άσπρη μπότα, τα ολόσωμα φορέματα και το BodyPainting των μπάντζο ηταν το MUST της βραδιάς…

Το λυπηρό της βραδιάς ήταν, ότι λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων με την Μπάντα δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο εορτάζων, προς λύπη των Fan, αλλά το κλαμπ επιφύλαξε μια Τρομερή έκπληξη….

".......να ζήσεις Κλουζο και χρόνια πολλά μικρούλης να γίνεις με Μαυρα Μαλλιά.......", αυτό το τραγούδι βροντοφώναξαν όλοι οι Φαν στον Γνωστό μας και αγαπητό Μπάλανταινς, σε βίντεο κλήση μέσω δορυφόρου, σε απευθείας σύνδεση με OHIO, όπου βρίσκεται η μπάντα για τα γυρίσματα του νέου Video Clip.

Για την ηλικία δεν υπάρχει δεδομένη πληροφορία καθώς, είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει καταφέρει να ξεγελάσει τον χρόνο και μπορεί να τον αλλάζει με τα γούστα του. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως από το “SVESKA THE FANS SHC”, λένε ότι υπάρχει ελαιογραφία του μαζί με τον θεό ODIN που χρονολογείται στο Μεσαίωνα!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΟΥΖΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: